SenjafestivalenIdentitet

Oppdragsgiver

Senjafestivalen er en kulturfestival som arrangers i fiskeværet Gryllefjord, ytterst på øya Senja. Festivalen er en videreføring av den tradisjonsrike havfiskefestivalen i Gryllefjord.

Prosjekt

Vi har utviklet den visuelle identieten for Senjafestivalen med logo, grafisk profil, nettside, programfoldere, plakater, bannere, t-skjorter, annonser og andre trykksaker.

Logo designFiske er det viktigste livnæringsgrunnlaget og en sterk identitetsbærer for bygdene på Senja. Gryllefjord og resten av Senja kjennetegnes også av høye fjell og mangfoldighet. Utforming og fargevalg i logo genspeiler denne mangfoldigheten og festivalens tre fokusområder: fiskekultur, mattradisjon og kunst.

 

Responsive webdesign Nettside med responsive design

Responsive webdesign Nettside med responsive design

 

Animert webbanner programmert i Flash AS3. En levende og autentisk formidling av atmosfæren i det lille fiskeværet som danner rammen for festivalen – med bølgeskvulp, havørn og lyden av sjømåkene i det fjerne.

PlakatdesignPlakatdesign med fotocollage av Gryllefjord. Senjafestivalen byr på en unik festivalopplevelse i et autentisk lite fiskevær omgitt av et spektakulært naturlandskap – som er selve rammen for festivalen og skiller den fra andre festivaler. På en god dag er det mulighet for å oppleve både havfiske, hval, midnattsol, toppturer og havørn på Senja – og det er denne rammen som gir festivalen identitet og særegenhet.

// START Google analytics kode // SLUTT Google analytics kode