Om oss

ID Design er et lite designbyrå som ble etablert 7. januar 2008 med kontorlokale i Senja Næringshage på Finnsnes (Troms).

Vår kjernekompetanse er utvikling av visuelle identiteter for bedrifter og prosjekter. En helhetlig og gjenkjennelig profil er investering i din bedrifts merkevare. Vi kan bistå i hele designprosessen fra kommunikasjonsplanlegging og konseptualisering, til utvikling og ferdigstilling av logo, designmanual, trykksaker og websider.

Vi tar både små og store prosjekter, og samarbeider med dyktige designere i Barcelona for å skape innovative og kreative designløsninger for våre kunder. 

 

Christel Nyheim

design leder

Utdannet grafisk designer, web designer og markedsøkonom. Tidligere erfaring fra avisbransjen som designer for trykk og nett. Daglig leder og designer i ID Design siden 2008. AMG – Autorisert Medlem Grafill

Christel Nyheim

Guillem Capellades

co-worker

Guillem er vår co-worker i Barcelona, hvor han leder et dyktig team med innovative designere som jobber på prosjektbasis hos oss. Med hjelp fra Guillem og teamet hans kan vi gjennomføre også de større prosjektene. 

Guillem Capellades

(+47) 957 89 388

post@iddesign.no

Smørhusbakken 1
Finnsnes

Postboks 160
9305 Finnsnes

Instagram

// START Google analytics kode // SLUTT Google analytics kode